|
Witam wszystkich |
| Autor |
Wiadomość |
Majka
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 4 Posty: 30
|
Wysłany: 2024-01-25, 23:05 Witam wszystkich
|
|
|
Witajcie jestem nowa na tym forum liczę ze będę mogła się wiele od was dowiedzić na temat waszego przejścia oraz poprosić was o pomoc gdy będę jej potrzebować. Mam 44 lata i swoją podróż zaczęłam 11 miesięcy temu. Cieszę się że tu trafiłam bo dobrze być z ludźmi takimi jak ja.
Dodałam do użytkowników. /Freja |
|
|
|
 |
Nataliaa
użytkownik
Punktów: 12 Posty: 177
|
Wysłany: 2024-01-26, 00:00
|
|
|
Cześć Miło, że napisałaś. Nigdy nie jest za późno. Gratuluję decyzji i trzymam kciuki za dalszą drogę. |
|
|
|
 |
Majka
użytkownik
|
Wysłany: 2024-01-26, 07:24
|
|
|
| Dziękuję tobie bardzo. Naprawdę potrzebuje wsparcia teraz i chciała bym poznać wielu ciekawych ludzi |
|
|
|
 |
NadiaWalevska
użytkownik IS : TrapGirlLikeMe

Punktów: 37 Posty: 173 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2024-01-26, 08:56
|
|
|
Hej. Właśnie trafiłam na portal zmianaplci.com. Dużo tam przydatnych informacji dla osób rozpoczynających swoją drogę z tranzycją. Powodzenia Majka |
|
 |
Majka
użytkownik
|
Wysłany: 2024-01-26, 10:00
|
|
|
| Dziękuję tobie za tą informacji napowno sprawdzę tę stronę bo potrzebuje takich informacji bardzo się cieszę że trafiłam na to forum czuję nareszcie że nie jestem sama |
|
|
|
 |
Mira
junior breast developer

Punktów: 919 Posty: 7259
|
|
|
|
 |
Majka
użytkownik
|
Wysłany: 2024-01-26, 20:25
|
|
|
| Witaj tym że ja ponad dwa razy jestem dorosła to się nie przejmuję. Ja najbardziej się przejmuję tym że tych minionych lat już nie wrócę. Mieszkam w okolicach Lubina nie mylić z Lublinem a ty |
|
|
|
 |
Mira
junior breast developer

|
Wysłany: 2024-01-26, 21:51
|
|
|
| Majka napisał/a: | | Lublinem a ty |
Pochodzę z Legnicy, do Lubina rowerem jeździłam. Obecnie okolice Wrocławia, ale w Legnicy bywam. 50-tka od zeszłorocznej jesieni na HRT.
Dawno temu bawiłam się w aktywizm LGBT, później wpadłam w czarną dziurę, a w zeszłym roku wreszcie odżyłam i chętnie bym się znowu pospotykała z ludźmi, jak już na dworze przestanie tylko ziębić, wiać i padać. Więc jak byś miała ochotę, to mogę się pojawić w Legnicy, Lubinie czy gdzie tam |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
portfolio.drakonica.pl
drakonica.pl |
|
|
|
 |
Majka
użytkownik
|
Wysłany: 2024-01-26, 22:12
|
|
|
| bardzo chętnie się z tobą spotkam nie mam wielu trans przyjaciół a uwielbiam naszą społeczność |
|
|
|
 |
amai
użytkownik catgirl goddess
Kim jesteś: tg
Punktów: 1 Posty: 15
|
Wysłany: 2024-01-26, 22:18
|
|
|
| Dzień dobry, trzymam kciuki za podróż ^^ |
|
|
|
 |
MagdalenQA
użytkownik Być i wspierać m/k

Punktów: 25 Posty: 152
|
Wysłany: 2024-01-27, 08:27
|
|
|
| Witaj na forum, Majka. Myślę, że dobrze trafiłaś i możesz na tym forum spotkać sporo osób, które Ci pomogą i udzielą porad. |
|
|
|
 |
Majka
użytkownik
|
Wysłany: 2024-01-27, 08:58
|
|
|
Dziękuje ci bardzo tobie za to powitanie już się cieszę że tu jestem |
|
|
|
 |
Mira
junior breast developer

|
Wysłany: 2025-01-26, 11:11
|
|
|
Kochana Maju, kiedy równo rok temu pisałam do ciebie pierwszą wiadomość, nigdy w życiu nie pomyślałabym, że niedługo stanie się coś, o czym od dawna nie próbowałam nawet marzyć.
Zaczęłam w końcu tranzycję, bo nie potrafiłam po prostu już dłużej wytrzymać i spodziewałam się, że może mi to trochę pozmieniać sytuację, ale tak naprawdę na nic już w życiu nie liczyłam i - podobnie jak ty - nie szukałam nikogo więcej niż przyjaciółki do pogadania.
Pewnie nie uwierzyłabym, gdyby w tamtym momencie, ktoś powiedział mi, że trzy miesiące później będziemy już parą, wywracając do góry nogami połowę swojego życia i zostawiając za sobą dotychczasowe związki i przyzwyczajenia, a dziewięć miesięcy później zamieszkamy razem. Że poznam miłość swojego życia, przestanę wreszcie czuć się samotna i po raz pierwszy zapragnę budować z kimś innym dom. Że będę cieszyć się ze wszystkich naszych wspólnych chwil, z prostych rzeczy, które razem robimy i ze zwyczajnych "patyków", które razem zbieramy i układamy
Moja droga żono, dziękuję ci, że jesteś, że rok temu rozpoczęłaś ten wątek na forum, i że odmieniłaś moje życie w sposób, jakiego nigdy bym się nie spodziewała.
Siedzisz teraz w pokoju obok, a ja - tak - odpowiadam ci właśnie po raz drugi na powitanie sprzed roku, bo to trochę zabawne, a poza tym nie ukrywam, że pragnę się tobą pochwalić przed całym światem.
Kocham cię i błogosławię dzień, w którym napisałaś tutaj pierwszego posta |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
portfolio.drakonica.pl
drakonica.pl |
|
|
|
 |
AnnaA
użytkownik

Kim jesteś: is
Punktów: 2 Posty: 67 Skąd: Niedrzwica Duża/Lublin/Katowice
|
Wysłany: 2025-01-26, 12:14
|
|
|
Gratulacje Miro i Maju to chyba najlepszy dowód na to , ze to forum łączy ludzi i ze można tutaj znaleźć nie tylko nowych przyjaciół, ale nawet swoją drugą połówkę. Super historia trzymajcie sie obie ciepło |
|
|
|
 |
WojtekM
moderator

Tożsamość płciowa: m
Preferowany zaimek: on
Punktów: 446 Posty: 2618 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2025-01-26, 12:47
|
|
|
Gratulacje! I wielu, wielu lat razem |
|
 |
JamieIsHigh
użytkownik

|
Wysłany: 2025-01-26, 15:06
|
|
|
Miro, Maju, szczere gratulacje! Życzę wam wielu słodkich, przemiłych lat razem. Niech każdy dzień waszego nowego, wspólnego życia będzie po stokroć lepszy od poprzedniego <3 Niesamowite jak bardzo może zmienić się życie w tak krótkim czasie
Szczęśliwej rocznicy! |
|
|
|
 |
Nataliaa
użytkownik
Punktów: 12 Posty: 177
|
Wysłany: 2025-01-26, 19:09
|
|
|
Coś pięknego Miro i Maju, gratulacje i udanej przyszłości dla Was |
|
|
|
 |
Mira
junior breast developer

|
Wysłany: 2025-01-27, 08:59
|
|
|
Dziękujemy
Dziękują wam dwie transowe wariatki, które w drugiej połowie życia odnalazły w końcu szczęście i bratnią duszę. |
portfolio.drakonica.pl
drakonica.pl |
|
|
|
 |
MagdalenQA
użytkownik Być i wspierać m/k

Punktów: 25 Posty: 152
|
Wysłany: 2025-01-27, 09:17
|
|
|
Dołączam się do gratulacji <3 Świetnie, że udało Wam się znaleźć miłość swojego życia Życzę powodzenia i udanych wspólnie spędzonych dalszych lat |
|
|
|
 |
Mira
junior breast developer

|
Wysłany: 2026-01-26, 14:13
|
|
|
Maju, kochana żono
Dziękuję Ci za dwa najlepsze lata mojego życia. Nie będę się długo rozpisywać, bo przecież jesteś obok i mówię ci to wszystko codziennie. A poza tym, chociaż lubię o tym mówić i pisać, to wolę jednak po prostu dawać i brać z zaufaniem to, co sama mi dajesz. Cieszyć się naszym wspólnym życiem, tym, że możemy być wreszcie sobą i tym, że możemy żyć dla kogoś, dla kogo jesteśmy atrakcyjne bez potrzeby udawania kogoś, kim żadna z nas się nigdy nie czuła.
Dziękuję, że jesteś, moje słońce |
portfolio.drakonica.pl
drakonica.pl |
|
|
|
 |
Joasia44
użytkownik
Kim jesteś: ?
Punktów: 3 Posty: 36