Poprzedni temat «» Następny temat
Czesc wszystkim
Autor Wiadomość
SissyPati
użytkownik
SissyPati

Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
Wysłany: 2026-09-10, 17:09   Czesc wszystkim

Cześć wszystkim! 💕

Mam na imię Pati,Jestem 43-letnim mężczyzną, który lubi odkrywać swoją kobiecą stronę i dobrze czuje się w damskich ubraniach. Interesuje mnie feminizacja, sissy, crossdressing oraz poznawanie osób, które podobnie jak ja mają otwarte podejście do swojej płci, wyglądu i fantazji.

Dołączyłem tutaj przede wszystkim po to, żeby poznać ciekawych, otwartych ludzi, porozmawiać, wymienić doświadczenia i być może nawiązać bliższą znajomość. Szczególnie chętnie poznam kobiety, transkobiety, osoby crossdressujące oraz osoby, które potrafią zaakceptować mężczyznę pokazującego swoją bardziej kobiecą stronę.

Jestem spokojny, otwarty i ciekawy nowych znajomości. Lubię szczere rozmowy, poczucie humoru i stopniowe budowanie zaufania. Nie wykluczam, że z czasem znajomość może przerodzić się w coś więcej. ❤️

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że dobrze się tutaj zadomowię! 😊

Jeśli macie ochotę się przywitać albo po prostu pogadać — śmiało piszcie. 💋

Dodałam do użytkowników. /Mira

Mira
junior breast developer

Tożsamość płciowa: k
Punktów: 920
Wysłany: 2026-09-11, 13:19   

Witaj na forum.

Przyznam, że w pięknym stylu udało ci się przekazać, co chciałaś przekazać i nie złamać przy tym regulaminu. Pełen szacun :D
Frekwencja na forum obecnie raczej znikoma i raczej się nie poprawi. Inna sprawa, że nawet na takim pustawym forum udało mi się dwa lata temu poznać moją miłość i obecną partnerkę, chociaż w życiu bym się nie spodziewała, że spotkam tu kogoś takiego. Zatem próbuj :)

portfolio.drakonica.pl
drakonica.pl

SissyPati
użytkownik
SissyPati

Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Wysłany: Wczoraj 0:18   

Witaj 😊 Dzięki za miłe słowa, cieszę się, że udało mi się przekazać to, co chciałam, i jednocześnie nie narazić się moderatorom 😄

Co do frekwencji — cóż, może właśnie na takim spokojniejszym forum łatwiej trafić na kogoś wyjątkowego. Twoja historia jest zresztą najlepszym dowodem, że czasem wystarczy jedna właściwa osoba, nawet jeśli wokół nie ma tłumu 😉

Nie mam wielkich oczekiwan, ale z pewnością będę próbować. A skoro Tobie udało się tutaj znaleźć miłość, to może i mnie forum jeszcze czymś zaskoczy. 😊

Odpowiedz do tematu