|
Czesc wszystkim |
| Autor |
Wiadomość |
SissyPati
użytkownik SissyPati
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
|
Wysłany: 2026-09-10, 17:09 Czesc wszystkim
|
|
|
Cześć wszystkim! 💕
Mam na imię Pati,Jestem 43-letnim mężczyzną, który lubi odkrywać swoją kobiecą stronę i dobrze czuje się w damskich ubraniach. Interesuje mnie feminizacja, sissy, crossdressing oraz poznawanie osób, które podobnie jak ja mają otwarte podejście do swojej płci, wyglądu i fantazji.
Dołączyłem tutaj przede wszystkim po to, żeby poznać ciekawych, otwartych ludzi, porozmawiać, wymienić doświadczenia i być może nawiązać bliższą znajomość. Szczególnie chętnie poznam kobiety, transkobiety, osoby crossdressujące oraz osoby, które potrafią zaakceptować mężczyznę pokazującego swoją bardziej kobiecą stronę.
Jestem spokojny, otwarty i ciekawy nowych znajomości. Lubię szczere rozmowy, poczucie humoru i stopniowe budowanie zaufania. Nie wykluczam, że z czasem znajomość może przerodzić się w coś więcej. ❤️
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że dobrze się tutaj zadomowię! 😊
Jeśli macie ochotę się przywitać albo po prostu pogadać — śmiało piszcie. 💋
Dodałam do użytkowników. /Mira |
_________________ SissyPati |
| |
|
|
|
 |
Mira
junior breast developer

Tożsamość płciowa: k
Punktów: 920 Posty: 7287
|
Wysłany: 2026-09-11, 13:19
|
|
|
Witaj na forum.
Przyznam, że w pięknym stylu udało ci się przekazać, co chciałaś przekazać i nie złamać przy tym regulaminu. Pełen szacun
Frekwencja na forum obecnie raczej znikoma i raczej się nie poprawi. Inna sprawa, że nawet na takim pustawym forum udało mi się dwa lata temu poznać moją miłość i obecną partnerkę, chociaż w życiu bym się nie spodziewała, że spotkam tu kogoś takiego. Zatem próbuj |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
portfolio.drakonica.pl
drakonica.pl |
|
|
|
 |
SissyPati
użytkownik SissyPati
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
|
Wysłany: Wczoraj 0:18
|
|
|
Witaj 😊 Dzięki za miłe słowa, cieszę się, że udało mi się przekazać to, co chciałam, i jednocześnie nie narazić się moderatorom 😄
Co do frekwencji — cóż, może właśnie na takim spokojniejszym forum łatwiej trafić na kogoś wyjątkowego. Twoja historia jest zresztą najlepszym dowodem, że czasem wystarczy jedna właściwa osoba, nawet jeśli wokół nie ma tłumu 😉
Nie mam wielkich oczekiwan, ale z pewnością będę próbować. A skoro Tobie udało się tutaj znaleźć miłość, to może i mnie forum jeszcze czymś zaskoczy. 😊 |
_________________ SissyPati |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|