Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Depilacja laserem do imentu.... |
Autor |
Wiadomość |
SweetMartini
użytkownik SweetMartini

Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
|
Wysłany: 2025-02-21, 12:37 Depilacja laserem do imentu....
|
|
|
Hi guys!
Szybko opisze w czym problem, otóż od 2 lat leje się z depilacją zarostu. Tyle dlatego że, no co tu dużo gadać dużo u mnie w mieście miejsc gdzie zwyczajnie oszukują (albo IPL albo stare lampy)...
Gdy w końcu udało mi się znaleźć rozgarięty salon, to po 3 sesjach tak jakby nie działo się zwyczajnie nic. Pomocy? Co jest do jasnej Andżeliki? Stosuje się do zaleceń przed/po, zabiegi regularnie co 4 tyg. I nie są to jakieś małe jasne włoski tylko normalne czarne grubasy...
Nie powiem że moja dysforia nie dostaje w tym momencie cholery |
|
|
|
 |
compxp
użytkownik Anna
|
Wysłany: 2025-02-21, 23:10
|
|
|
cześć,
jakim laserem masz robione te zabiegi ? jeśli zarost jest gęsty i gruby a moc konkretna ustawiona , to czułabyś to dość mocno (znaczy ze działa i wykańcza cebulki ). Ja dopiero zaczynam laser, miałam pierwsze sesje na twarz, szyje klatkę i ręce. Za każdym razem w miejscu gdzie jest najwięcej włosów i tam gdzie są grube , jest uczucie wręcz żelazka na skórze ( zwłaszcza szyja i twarz ). Włosy jeszcze nie wypadały , ale niektóre już sie sypią tydzień po zabiegu, reszta albo wysadzona ku górze albo ma zapalnie mieszków. Może za małą moc Ci ustawili albo końcówka zła dobrana jest. Ja ma zabiegi robione na laserach Motus AX i Soprano Titanium, sa jeszcze Light Sheer i też dobrze ,,wypalają,, zarost. |
|
|
|
 |
Lilianna
użytkownik

Punktów: 20 Posty: 248 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2025-02-22, 14:00
|
|
|
Za lekkie parametry lub słaby laser lub wczesniej korzystałaś z IPL co oslabia działanie lasera. W najgorszym wypadku masz jasne cebulki i ciemne włosy. Wyrwij jednego i zobacz jaki ma kolor cebulka. |
|
 |
SweetMartini
użytkownik SweetMartini

|
Wysłany: 2025-02-23, 02:34
|
|
|
compxp, No na laserach już zjadłam zęby Light sheer fakt ma moc, ale powinni go zadawać na pokutę ból wynikający z braku chłodzenia jest dla mnie niewyobrażalny.... Teraz były 4 podejścia na Vectusie w innym salonie (i tu nie mam się co czepiać, po kolorze skóry widać moc i równomierność zabiegu). Razem do kupy pi razy drzwi jestem po 20 paru seriach a włosy jak były tak są. Gdzieś po drodze pojawiło się pare serii w yasumi gdzie odnosze wrażenie robią ludzi w bąbla i używają IPL (zabieg był praktycznie [terefere] bezbolesny????).
Lilianna, To taki numer jest możliwy????? Wydawało mi się że czarny włos=czarna cebulka... No nic poszła penseta w ruch - mix, jedne jakby w ogóle nie miały cebulek inne normalna ciemna. Ale chyba mam już dosyć tych zabaw i pójdę na elektro bo przecież ile można.... |
|
|
|
 |
Lilianna
użytkownik

Punktów: 20 Posty: 248 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2025-02-24, 16:56
|
|
|
Można miec jasne z ciemnymi cebulkami i na odwrót. Takie są nasze organizmy . |
|
 |
SweetMartini
użytkownik SweetMartini

|
Wysłany: 2025-02-25, 22:35
|
|
|
Coż, pozostaje mi tylko wierzyć na słowo. Niemniej penseta poszła w ruch i nie pamietam kiedy mi było tak błogo (0 kłaków przy ustach). Ulga nie z tej ziemi. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|