Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Utrata włosów |
Autor |
Wiadomość |
JamieIsHigh
użytkownik

Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
|
Wysłany: Wczoraj 21:03 Utrata włosów
|
|
|
Hej kochan_!
W ciągu ostatniego miesiąca/półtorej znacznie przerzedziły mi się włosy - głównie w przedniej części, ale zauważam zmiany na całej głowie. Umówiłam się już na wizytę do fryzjerki i udaję się jutro po skierowanie do dermatologa, ale źle się czuję biernie czekając i nic z tym nie robiąc, zwłaszcza że jeszcze latem chwaliłam się naprawdę grubymi i gęstymi włosami. Zakładam że to przez natłok stresu przez ostatnie miesiące (matura, praca nad rozpoczęciem tranzycji, opuszczenie sekty do której długo należałam itd.), ale wyrok pozostawiam specjaliście.
Tak więc, przechodząc do sedna, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na utratę włosów?? Jakieś środki, metody, wcierki, zmiany w diecie, techniki, masaże, akupunktury, inne czary? Naprawdę zależy mi na ich uratowaniu, chociaż priorytetem jest dla mnie skuteczność, a nie prędkość działania |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|