Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Damskie ubrania, a także buty (40,41,42) tanio sprzedam:) |
Autor |
Wiadomość |
NadiaWalevska
użytkownik IS : TrapGirlLikeMe
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 37 Posty: 167 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2023-02-26, 23:10 Damskie ubrania, a także buty (40,41,42) tanio sprzedam:)
|
|
|
Hej moi drodzy. W związku ze zbliżającymi się porządkami wiosennymi zamierzam odsprzedać część garderoby. Mam kilka par gustownych szpilek lakierowanych (czarne, czerwone, wężowe-mat) ) a także sandałki na szpilce, czarne kozaki za kolano zamsz na płaskiej podeszwie, gladiatorki włoskie z białej skóry, wysadzane kamieniami imitującymi diamenty.. Sukienki golfowe dopasowane do talii. Eleganckie z odpowiednimi dodatkami, kilka skróconych u krawca żeby były do uda zamiast przed kolano. Dodatkowo ażurowe kozaki na słupku, w których Jestem zakochana, ale wzrost sprawia, że czuję się trochę nieswojo gdy w nich wychodzę i postanowiłam jednak sprzedać. W zeszłym roku gdy robiłam porządki wiosenne to sprzedałam większość rzeczy jako mega-pakę dla dziewczyny, która dopiero zaczynała swoją drogę i nawrzucałam jej dodatkowo kosmetyki, których nie używam, jakiś biustonosz się znalazł, a także biżuteria, która jeszcze rok temu pasowała do ówczesnego stylu, a aktualnie leży nieużytkowana. Chętnie powtórzę sytuację zeszłoroczną i prześlę osobie zainteresowanej taką paczkę. Jestem uczciwa. Dziewczyna, która ode mnie odkupiła rzeczy zrobiła mi przelew, a Ja po zaksięgowaniu nadałam paczkę na wskazany paczkomat. Kilkukrotnie mi dziękowała za gratisy i ilość rzeczy nadprogramowych. Mogę zrobić fotki i przesłać. Poprzednio zgłosiło się kilka osób zainteresowanych, więc będę sugerowała się kolejnością zgłoszeń. Serdecznie pozdrawiam. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|