Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Oli zmiennym jest. |
Autor |
Wiadomość |
Jaga
użytkownik Westalka w służbie.
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 77 Posty: 438 Skąd: Z lasu.
|
|
|
|
|
Lilianna
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Punktów: 19 Posty: 226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2022-12-29, 20:57
|
|
|
Przecież raczej nawet nie ma pojęcia o transseksualizmie, więc po co próbuje rzucać kłody pod nogi innym?. |
|
|
Jaga
|
Wysłany: 2022-12-29, 21:00
|
|
|
Dla atencjí? |
|
|
|
|
Lilianna
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Punktów: 19 Posty: 226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2022-12-29, 21:15
|
|
|
Przez podobnych ludzi ( tyle że bez operacji uprzykrzali mi życie) nie jestem teraz piękna. Zgniotli mnie w gimnazjum i się przeraziłam dokonać większych zmian i powiedzieć. A potem po 18 r.ż. moje ciało drastycznie zmieniło się na gorsze a ja zostałam zgnieciona przez dysforię, nie wiedząc dalej, że powinnam pójść do lekarza. Znów niestety im dalej brniemy w życie tym trudniej potem się przełamać. Na studiach nie miałam nawet jak Teraz strasznie cierpię, mam dziwne myśli jak się zabić itd. Może teraz na HRT jest nieco lepiej ale dalej dysforia jest silna i dziś akurat mnie zaatakowała Mam chyba gorszy dzień. |
|
|
Jaga
|
Wysłany: 2022-12-29, 23:52
|
|
|
Myśli jak się zabić to transowy chleb powszedni. Ja od jakiegoś czasu tłumaczę sobie, że jak się teraz zabiję to już na pewno ani jednego dnia jako JA nie przeżyję, a choć parę, kiedyś, bym chciała. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|