Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Rude powiatanie |
Autor |
Wiadomość |
Rude Mruu
użytkownik Rude Mruu
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: on
|
Wysłany: 2023-03-09, 10:54
|
|
|
Cześć, jestem tu pierwszy raz. Jestem osoba trans k/m przed zabiegiem rekonstrukcji. Chcialbym zapytac czy wie ktos cos na temat rekonstrukcji medoda komorek macierzystych? Jest to w fazie eksperymentu w USA, Instytut Zywnosci i lekow potrzebuje 5 lat na przyjecie metody. Grupa osob jest po zabiegu i trzeba poczekac jeszcze troche czasu. Nie wiem skad ma uzyskac informacje na ten temat. Jest to najlepsza metoda na swiecie wiec warto na nia poczekac.w Chinach w druga strone-m/k jest juz dawno opatentowana. Prosze o jakies informacje jesli ktos posiada. Sam rowniez odpowiem na co bede mogl pozdrawiam
Dodałam do użytkowników. /Freja |
|
|
|
|
Rude Mruu
użytkownik Rude Mruu
|
Wysłany: 2023-03-09, 10:56
|
|
|
Przepraszam, chyba napisalem w zlym watku. Ale witaj |
|
|
|
|
Mira
yunior breast developer
Tożsamość płciowa: k
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 910 Posty: 7150
|
Wysłany: 2023-03-09, 19:44
|
|
|
Rude Mruu napisał/a: | Przepraszam, chyba napisalem w zlym watku. Ale witaj |
No zasadniczo to powinieneś założyć własny wątek powitalny. Na szczęście admini tej strony są ludzcy i mało srodzy, zatem zaokrętowałam cię pomimo drobnych uchybień formalnych.
A o tych komórkach macierzystych w terapii TS to pierwszy raz słyszę. Możesz zapodać jakiegokolwiek linka na ten temat?
Tzn. wiem jakie cuda potencjalnie są możliwe i marzyliśmy sobie kiedyś, że za 10-20 lat będzie można sobie taką metodą wyhodować funkcjonalnego penisa czy waginkę z pełną zgodnością tkankową i i nie będącą taką pozszywaną z innych tkanek kopią właściwego narządu, ale żeby ktokolwiek to faktycznie zaczął na świecie robić, to pierwszy raz słyszę. |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę
i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
drakonica.pl |
|
|
|
|
Rude Mruu
użytkownik Rude Mruu
|
Wysłany: 2023-03-09, 20:28
|
|
|
Własnie nie mam linka, jedyna informacje na ten temat miałem od dr Dulko rok temu ze zostalo ok 2 lat czekania. musialbym do niego zadzwonic. |
|
|
|
|
Jaga
użytkownik Westalka w służbie.
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 77 Posty: 437 Skąd: Z lasu.
|
Wysłany: 2023-03-09, 20:41
|
|
|
Cześć Rude.
To go goń, to go goń. Znaczy dzwoń |
|
|
|
|
Denver
moderator
Punktów: 83 Posty: 552
|
Wysłany: 2023-03-10, 08:21
|
|
|
Cześć
Temat wydzielony |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|