Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Underworks po raz kolejny |
Autor |
Wiadomość |
Panicz
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
|
Wysłany: 2015-06-21, 16:53 Underworks po raz kolejny
|
|
|
A więc tak, jak już pisałem w innym temacie - mam zamiar zamówić binder z underworks. Zdecydowałem się już i teraz pora na kolejną rzecz, czyli przesyłkę.
Jak ona przebiega? Posiadam już tam konto i zdążyłem, że przesyłka kosztuje 49$. Drożej niż sam binder. Nigdy nie robiłem takich zakupów, nie wiem w ile to przyjdzie, ani jak mam odebrać. Właśnie, to poprzednie to można uformować w pytania. Proszę o szybciutką odpowiedź, zależy Mi na czasie! |
_________________ Poczęstuj się herbatą, zanurz w niej swoje usta. |
|
|
|
|
avery
użytkownik
Kim jesteś: tg
|
Wysłany: 2015-06-21, 17:34
|
|
|
z mojego doświadczenia wynika, że przesyłki zza granicy przynosi normalnie listonosz, ewentualnie odbiera się je z poczty, jeśli są trochę większe, tak jak normalne przesyłki krajowe. |
_________________ używam form żeńskich, jestem płci niebinarnej (nie kobietą)
for every warrior down a million born in his place |
|
|
|
|
Lagertha [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-06-21, 18:08
|
|
|
Jest jeszcze taka kwestia, ze jezeli przesylka jest spoza EU przechodzi przez urzad celny gdzie jest otwierana i przegladana. Przy droszych zakupach warto zainteresowac sie kwota wolna od podatku. Moze to tez wplynac to na czas transportu. Ale akurat z moich doseiadczen to przesylki z USA albo Kanady przychodzily dosc szybko i sprawnie. |
|
|
|
|
Taliesin
użytkownik Taliesin
Punktów: 4 Posty: 727
|
Wysłany: 2015-06-21, 20:07
|
|
|
Zamów sobie na skrzynkę. |
_________________ A gdy już cię zirytuje, brak swobody wypowiedzi, pamiętaj, że masz alternatywy: transseksualizm.com.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|