Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Ani sprzedam, ani kupię. Rabaty za darmo! |
Autor |
Wiadomość |
Merry
moderator Poniżam moje myśli
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: on
Punktów: 129 Posty: 413
|
Wysłany: 2015-06-17, 12:09 Ani sprzedam, ani kupię. Rabaty za darmo!
|
|
|
Nie wiem, czy to słuszny dział, w razie czego liczę, że jakaś dobra dusza przeniesie temat, na telefonie nie mogę czynić moderatorskich czarów. A więc tak - pracuję w Matrasie i książki czytam na miejscu, nie płacąc za to nic. A potem recenzuję i dostaję za to kody rabatowe, których nie zużywam.
Jakby ktoś chciał, na stanie mam:
* Bon na 10% przy zakupie min. jednej książki i jednej gry (na cały koszyk)
* Miliony rabatów 5% na książki
Ten pierwszy ma termin bodaj do 19.06, pięcioprocentowe będą do wykorzystania przez jakiś miesiąc.
Kody do wykorzystania tylko w sklepie internetowym. |
|
|
|
|
Fadi
użytkownik Stary pierdziel
Tożsamość płciowa: nb
Kim jesteś: tg
Preferowany zaimek: dowolny
Punktów: 12 Posty: 380
|
Wysłany: 2015-06-18, 16:58
|
|
|
Nie chcę psuć opinii Twojej firmie, ale jak się chce kupić książki przez net (nowe) to duuuuuużo taniej mają Aros.pl i Nieprzeczytane.pl Praktycznie każda pozycja jest z 30% rabatem (bywa i z 35%). |
|
|
|
|
Merry
moderator Poniżam moje myśli
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: on
Punktów: 129 Posty: 413
|
Wysłany: 2015-06-18, 19:15
|
|
|
Nie no, ja hajsu od sprzedanej pozycji i tak nie mam, jeśli gdzieś można dorwać dobrą książkę taniej, to rozgłaszaj dobre słowo.
Tak w ogóle myślę, że można by temat przerobić i ogólnie wrzucać informacje o różnych przecenach i okazjach. Czasem mi się w oko rzuci fajna promocja, no ale sam danej rzeczy akurat nie potrzebuję, a jestem pewien, że nie słyszałem o wielu, z których chętnie bym skorzystał. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|