Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Damskie ciuchy |
Autor |
Wiadomość |
torjus [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-07-08, 16:06 Damskie ciuchy
|
|
|
Myślę, że czas definitywnie pozbyć się z mojej garderoby damskich ciuchów. Mam rzeczy porządne, prawie nienoszone (co chyba zrozumiałe), i tak sobie myślę, że może tutaj znalazłyby się osoby chętne do wymiany/zakupu. Potrzebuję kasy, ale potrzebuję też męskich ciuchów. Mam kilka sukienek, buty na obcasie. Rozmiary M-L. |
|
|
|
|
WojtekM
moderator
Tożsamość płciowa: m
Preferowany zaimek: on
Punktów: 444 Posty: 2590 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2018-07-08, 17:17
|
|
|
torjus, dorzuć jakieś fotki, żeby Panie wiedziały o jakich sukienkach i butach mowa. |
|
|
torjus [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-07-08, 18:29
|
|
|
Ok, postaram się wrzucić zdjęcia w ciągu kilku najbliższych dni. Zwyczajnie byłem ciekaw, czy ktokolwiek będzie zainteresowany. Lol, mam nawet suknię balową. |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
Tożsamość płciowa: m
Preferowany zaimek: on
Punktów: 1033 Posty: 10306
|
Wysłany: 2018-07-08, 20:04
|
|
|
Z moich doświadczeń wynika, że ciuchy dość ciężko sprzedać... (albo nakład pracy w to włożony nie jest adekwatny do zarobku). Za to oddawanie idzie w miarę sprawnie. Ja bym oddał, a nowe kupił w lumpeksie - nie wydasz fortuny
No chyba, że naprawdę masz coś, co wiesz że będzie warte nawet używane (i ktoś za to zapłaci). |
|
|
Jenny
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 356 Posty: 1953 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2018-07-08, 20:39
|
|
|
Co to za ciuchy, że choć używane, to jeszcze jest co sprzedawać
Damskie ciuchy rozlatują się w rękach... |
_________________ Tranzycja to nie wszystko, ale wszystko bez tranzycji to ch**. |
|
|
|
|
torjus [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-07-08, 21:38
|
|
|
Ok, chodziło mi na zasadzie wymiany, bo i tak nie mam z nimi co zrobić. Nie bardzo chciałem oddawać markowe ciuchy, które założyłem raz/dwa razy i są w świetnym stanie. Ale widzę, że być może to złe miejsce, żeby się z czymś takim ogłaszać. Moderacja może usunąć ten temat, jest już nieaktualny. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|