Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Kawalerka Kraków |
Autor |
Wiadomość |
WojtekM
moderator
Tożsamość płciowa: m
Preferowany zaimek: on
Punktów: 444 Posty: 2590 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2017-07-23, 14:24
|
|
|
PaulinaWFT, na Facebooku jest taka grupa "Tęczowe ogłoszenia" (chyba nie pomyliłem nazwy). Spróbuj może tam zajrzeć. Gdy pod koniec ubiegłego roku szukałem mieszkania do wynajęcia też tam zaglądałem, ale najwięcej ofert było z Warszawy i właśnie z Krakowa.
Aristocat, ma rację. Rozeznaj ceny małych mieszkań dwupokojowych. W Łodzi za kawalerki też żądają 1 100 - 1 200 zł, a nawet powyżej. Ja, wynajmuję mieszkanie dwupokojowe za 1 200 zł razem z opłatami, co przy dwóch osobach daje 600 zł na łeb. |
|
|
Jeżynka
użytkownik
Preferowany zaimek: bez zaimków
Punktów: 943 Posty: 1161
|
Wysłany: 2017-07-23, 22:17
|
|
|
Z opłatami to tyle wychodzi często w kraku nawet za najmniejszą przestrzeń. Ja płaciłam 350-400 ale to dzieląc z kimś pokój. |
|
|
|
|
Iryd
użytkownik
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: on
Punktów: 14 Posty: 349 Skąd: znad morza
|
Wysłany: 2017-07-24, 16:54
|
|
|
Szczecin jest tani, kawaleki w jakimkolwiek standardzie nie znajdziesz za mniej niz 1500, ja płaciłem 1000 za sypiace sie mieszkanie bez mebli i pralki na azorach, atrakcje w stylu sypiacy sie do wanny tynk z sufitu gratis... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|