Przesunięty przez: Armand 2016-04-26, 21:47 |
Binder |
Autor |
Wiadomość |
November31
użytkownik lel
Tożsamość płciowa: ag
Kim jesteś: ?
|
Wysłany: 2016-04-26, 19:12 Binder
|
|
|
Hej jestem tu nowa i jeszcze zbytnio nie ogarniam jak to działa i w ogóle ale mam pytanie.Jak mogę kupić/zrobić cokolwiek binder ? Pełnoletnia nie jestem i nie mam własnej karty oraz domu a jak moi rodzice zobaczą że chce takie coś kupić to będą wściekli i będą chcieli o tym rozmawiać .... Proszę o doradzenie mi w tej sprawie |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
Tożsamość płciowa: m
Preferowany zaimek: on
Punktów: 1033 Posty: 10306
|
Wysłany: 2016-04-26, 20:28
|
|
|
Cześć.
Jeśli chodzi o zakup, to w takim razie najlepiej będzie jak się z kimś dogadasz, kto Ci kupi i da (a Ty mu zapłacisz na żywo), albo przesyłkę zamówi na Twój adres (a Ty mu zapłacisz np. wpłatą na poczcie). Ale to wymaga trochę zaufania z Twojej strony do tego kogoś.
Co do przesyłek - jeśli Twoi rodzice nie zaglądają do Twoich przesyłek, to się nie dowiedzą.
A co do samodzielnej roboty to przejrzyj forum, było tu kilka wątków o tym |
|
|
November31
użytkownik lel
|
Wysłany: 2016-04-26, 21:12
|
|
|
Myślałam o tym żeby z kimś się tak dogadać ale nie znam nikogo takiego kto mógłby to zrobić A jeśli chodzi o przesyłki to nie zaglądają ale jakbym zamawiała to bym musiała zapłacić kartą a mój ojciec tylko ją ma a nie ukradnę mu jej przecież :-P |
|
|
|
|
marco-polo
użytkownik
Kim jesteś: ts
Punktów: 40 Posty: 871
|
Wysłany: 2016-04-26, 21:39
|
|
|
Zanim cokolwiek jest dział gdzie dobrze by było się przywitać... Młoda osobko... |
|
|
|
|
November31
użytkownik lel
|
Wysłany: 2016-04-26, 21:45
|
|
|
marco-polo napisał/a: | Zanim cokolwiek jest dział gdzie dobrze by było się przywitać... Młoda osobko... | Nie ogarniam zbytnio jak się pisze na forum solrzy...jak zacznę bardziej ogarniać jak to wszystko działa to zobaczymy |
|
|
|
|
Armand
użytkownik ImperialistycznyKnur
Punktów: 775 Posty: 5163 Skąd: Katowice/Katzendorf
|
Wysłany: 2016-04-26, 21:49
|
|
|
Pozwoliłem sobie przenieść temat do właściwiego działu.
Skoro jesteś ag to może bardziej pasowałby do działu unisex, ale w tym dziale znajdziesz sporo porad dotyczących binderów. |
_________________ "Jeśli chcesz mieć coś, czego nie miałeś, musisz zacząć robić coś, czego nie robiłeś." |
|
|
|
|
November31
użytkownik lel
|
Wysłany: 2016-04-26, 22:17
|
|
|
Armand napisał/a: | Pozwoliłem sobie przenieść temat do właściwiego działu.
Skoro jesteś ag to może bardziej pasowałby do działu unisex, ale w tym dziale znajdziesz sporo porad dotyczących binderów. | Dzięki wielkie ! |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
Punktów: 1033 Posty: 10306
|
Wysłany: 2016-04-27, 21:07
|
|
|
marco-polo napisał/a: | Zanim cokolwiek jest dział gdzie dobrze by było się przywitać... Młoda osobko... |
On to napisał w tamtym dziale, tylko zostało przeniesione. Poza tym powitanie nie jest chyba obowiązkowe na prawie żadnym forum |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|