Nierówny zarost |
Autor |
Wiadomość |
alansb097
użytkownik alansb
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: on
Punktów: 3 Posty: 76 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2017-10-09, 13:48 Nierówny zarost
|
|
|
Leci 5 miesiąc na teściu i mam dziure w zaroście heh. Wiem że głupio to brzmi ale mam normalnie zarost na brodzie i na szyi tak do miejsca w którym jest zazwyczaj jabłko adama TYLE ŻE między czubkiem brody a szyją mam po prostu gładką dziure. Komuś jeszcze tak dziwnie rosło? |
|
|
|
|
Ada75 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-10-09, 16:21
|
|
|
Mnie tak dziwnie rośnie w zasadzie mam policzki bez zarostu. |
|
|
|
|
blackcat
użytkownik Purr
Preferowany zaimek: on
Punktów: 4 Posty: 41 Skąd: Zachodniopomorskie
|
|
|
|
|
confused
użytkownik confused
Tożsamość płciowa: x
Kim jesteś: ?
Preferowany zaimek: dowolny
Punktów: 49 Posty: 391
|
Wysłany: 2017-10-09, 19:22
|
|
|
Jest pewien powód dla którego piękne, gęste brody zazwyczaj noszą bruneci i ciemni szatyni Nierówny zarost jest dosyć powszechny u facetów a u blondynów to już w ogóle. |
|
|
|
|
Alone_usunięty [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-10-09, 21:00 Re: Nierówny zarost
|
|
|
alansb097 napisał/a: | Leci 5 miesiąc na teściu i mam dziure w zaroście heh. Wiem że głupio to brzmi ale mam normalnie zarost na brodzie i na szyi tak do miejsca w którym jest zazwyczaj jabłko adama TYLE ŻE między czubkiem brody a szyją mam po prostu gładką dziure. Komuś jeszcze tak dziwnie rosło? |
Ha! Ciekawe, ja na teściu jestem z 30 lat i mam taki placek wielkości pięciozłotówki z boku brody. A reszta gęby zarasta jak trwa po deszczu majowym. Może to genetyka płata nam figle? |
|
|
|
|
Viera
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 62 Posty: 413
|
Wysłany: 2017-10-10, 08:17
|
|
|
Mój facet (cis) też ma ubytki w brodzie, co prawda małe (wielkości połowy groszówki) ale się zdarzają + np w jednym miejscu ma włosy w innym kolorze itp.
Może masz wachania hormonalne? |
|
|
Rockman
użytkownik
Punktów: 62 Posty: 454
|
Wysłany: 2017-10-10, 11:16
|
|
|
Viera napisał/a: |
Może masz wachania hormonalne? |
Jak wszyscy k/m na zastrzykach
Genetyka i nic więcej. Choć 5 miesiąc to dużo za wcześnie na ocenianie efektów zarostu. |
|
|
|
|
Jenny
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 356 Posty: 1953 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2017-10-10, 11:36
|
|
|
Będąc w brzuchu dostaliście z łokcia w brodę |
_________________ Tranzycja to nie wszystko, ale wszystko bez tranzycji to ch**. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|