(nie) tylko dla panów |
Autor |
Wiadomość |
Belial
użytkownik Chaos
Preferowany zaimek: on
Punktów: 3 Posty: 965
|
Wysłany: 2016-08-17, 17:03 (nie) tylko dla panów
|
|
|
Panowie i panowie... zapraszam na nową stronę dla (trans)mężczyzn. Stronę lifestyle'ową. Bez tranzycji medycznej i prawnej, ot codzienne życie
Nie będzie odpowiedzi na pytanie "Jak żyć?" ale będzie masa inspiracji i dasięzrobić-izmu. Oraz masa różnych innych ważniejszych i mniej ważnych rzeczy.
Zapraszamy.
http://transkm.pl/ |
_________________ Male inside, human outside. |
|
|
|
|
Ryu
użytkownik pangender
Punktów: 14 Posty: 1411 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
|
salamandra
użytkownik Jaśnie Panienka
Tożsamość płciowa: k
Punktów: 68 Posty: 791
|
|
|
|
|
Belial
użytkownik Chaos
|
Wysłany: 2016-08-17, 22:19
|
|
|
Dzięki.
Zaraz poprawię.
Jakby ktoś miał jakieś uwagi czy propozycje, zapraszam też na pm do mnie. |
|
|
|
|
Maja
użytkownik k/m
Preferowany zaimek: dowolny
Punktów: 32 Posty: 807 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2016-08-17, 22:44
|
|
|
Pomysł z potencjałem Inne spojrzenie niz na stronach koncentrujących sie glownie na info dot. medycznych aspektow tranzycji. |
|
|
|
|
Belial
użytkownik Chaos
|
Wysłany: 2016-08-18, 10:19
|
|
|
Dzieki. No wlasnie potrzebuje bardziej spolecznego podejscia i szukania swojej drogi. Nie jestem fanem maczyzmu i udowadniania ze z "pedalami" nie mam nic wspolnego. Jestem "zwolennikiem" pozytywnej meskosci, ktora zna swoja wartosc. Dlatego bedzie sporo o meskosci i bedzie dzial "inspiracje" gdzie miejsce znajda tez cis i/lub het robiacy ciekawe rzeczy lub wylamujacy sie ze stereotypow. No i oczywiscie znani kaemi, bo o nich za malo sie mowi. A sporo ich.
Chce tez zeby to bylo miejsce w ktorym mozna pochwalic sie swoja tworczoscia. Chociaz nie bedziemy wybierac wszystkiego jak leci. |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
Tożsamość płciowa: m
Punktów: 1033 Posty: 10306
|
Wysłany: 2016-08-18, 10:39
|
|
|
Popraw formularz dodawania komentarzy - w tej chwili tekst wpisuje się na biało, czyli go nie widać Myślałem, że w ogóle się nie pisze, ale pisze się (jak się podświetli to widać tekst), ale tak zostać nie może... |
|
|
Belial
użytkownik Chaos
|
Wysłany: 2016-08-18, 10:41
|
|
|
Poprawione. Mam na liście parę kolorystycznych poprawek.
Lecę na rozmowę, jeśli jeszcze będziecie mieli jakieś uwagi, zerknę na to po południu. |
|
|
|
|
Majqi
użytkownik Majqi
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Punktów: 1 Posty: 46 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2016-12-22, 09:48
|
|
|
O jak czadersko! |
_________________ Urodziłeś się, aby być sobą, a nie wersją, w której ktoś chce Cię widzieć. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|