|
Meet Warszawa |
| Autor |
Wiadomość |
Hiszpanka
użytkownik Hiszpanka
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
|
Wysłany: 2024-01-19, 16:29 Meet Warszawa
|
|
|
Hejka! Chętnie spotkałabym się z jakąś bratnią duszą z Warszawy na spacer, pizzę, film - cokolwiek, jestem otwarta Ostatnio rozpoczęłam w fundacji terapię psychologiczną w związku z czym mam tysiące myśli i jeden wielki mętlik emocjonalny. Być może spotkanie i poznanie się z kimś kto również przechodzi przez coś podobnego (lub już przeszedł) okazało by się dla mnie pomocne. Akurat najbliższy weekend mam wolny, a w poniedziałek kolejną sesję, także być może coś się uda zorganizować ) Jestem otwarta na propozycje! |
|
|
|
 |
Syśka
użytkownik

|
Wysłany: 2024-04-04, 13:59
|
|
|
Hej
Wiem, że trochę minęło od tego tematu, ale widzę, że cały czas jesteś aktywna na forum. Ostatnio zaczęłam znacznie bardziej poznawać siebie i często jeżdżę do stolicy z mojej miejscowości, aby pokazać się wśród ludzi jako Sylwia - jakoś tam jest łatwiej.
Dopiero zaczynam swoją oficjalną "przygodę", bo 15 kwietnia będę miała pierwsze spotkanie w celu diagnozy z psychologiem. Ale nie ukrywam, że też chętnie bym się spotkała z kimś, kto może odczuwać to co ja.
Na forum dość rzadko zaglądam, ale będę patrzyła jakbyś chciała się spotkać 😉 Jeżeli masz discorda, możesz też napisać tam "ditru." - nie zapomnij o kropce na końcu. |
_________________ Cześć! Jestem Sylwia |
|
|
|
 |
Hiszpanka
użytkownik Hiszpanka
|
Wysłany: 2024-04-08, 15:49
|
|
|
Syśka, być może dawno dodany post, ale jak najbardziej nadal aktualny
Bardzo mi miło, że napisałaś. Już zaczynałam myśleć, że może być ciężko poznać kogoś z okolic Warszawy przez forum, bo zauważyłam, że jest mniejszy ruch niż zazwyczaj. A tu niespodzianka
Jak chcesz to możemy porozmawiać na Discordzie. Wysłałam Ci zaproszenie do znajomych z nicku s****yna |
|
|
|
 |
Liza
użytkownik Zawsze kobieta

Punktów: 17 Posty: 105 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2024-05-20, 05:59 Pozdrawiam
|
|
|
Taaaak...- Ja mam te chwile już dawno za sobą. Obecnie jestem pełno prawną kobietą. Prawnie również. Nieraz flirtował ze mną mężczyzna CIS. A więc nie muszę mieć i w takiej kwestii jakiegoś niedowartościowania osobistego. Od ponad sześciu lat mieszkam w Warszawie. Przeżyłam tu różne chwile. Od bardzo pięknych do niefajnych lecz nie z powodu tranzycji. To co spotkało nasz świat zastało mnie tu w Warszawie. O tym lepiej nie pisać na tym forum, bo wiem jak jest, i Wam też to radzę. To się jeszcze nie skończyło. Tylko się przyczaiło. To i tamto, i takie tam. Wicie rozumicie. A tak ogólnie to jestem zapracowana. I niestety lub stety mam mało czasu na życie towarzyskie. W każdym razie pozdrawiam Was i życzę mocnej psychiki, mądrości i dużo wytrwałości. Przemiana jest żmudna i trwa bardzo długo. Ale czapka do góry |
_________________ Kto w imię BEZPIECZEŃSTWA wyrzeka się WOLNOŚCI, nie będzie miał ani JEDNEGO ani DRUGIEGO ! |
|
|
|
 |
Dawid123
użytkownik Miku-chan
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: tg
|
Wysłany: 2026-04-23, 12:22 Spotkanie
|
|
|
Cześć! Jestem z Warszawy i bardzo chciałbym spróbować ubrać się w kobiecym stylu (sukienka/spódnica), ale na razie nie mam własnej garderoby.
Czy znajdzie się tutaj jakaś pomocna dziewczyna, która chciałaby się spotkać, pomóc mi się ubrać i pożyczyć mi sukienkę lub spódnicę na czas naszego spotkania? Oczywiście wszystko oddam od razu po spotkaniu w nienaruszonym stanie. Chodzi mi głównie o to, żeby zobaczyć, jak się w tym czuję pod okiem kogoś, kto się na tym zna.
Chętnie postawię kawę za pomoc i poświęcony czas! Proszę o priv. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|