Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Pytanie dotyczące okresu przed rozpoczęciem terapii |
Autor |
Wiadomość |
Laura
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
|
Wysłany: 2025-04-14, 16:51 Pytanie dotyczące okresu przed rozpoczęciem terapii
|
|
|
Hej 🙂
Słuchajcie, mam pytanie. Moja lekarka powiedziała, że nim zapisze mi hormony, muszę przez rok funkcjonować jako osoba o zmienionej płci społecznej. Gdzieś w necie też o tym czytałam. Nie chcę tyle czekać, jestem w stu procentach pewna swojej decyzji. Czy jak zaniosę jej wyniki badań (już niemal wszystkie mam), istnieje szansa, by skróciła mi ten okres? |
|
|
|
 |
Mira
yunior breast developer

Punktów: 912 Posty: 7195
|
Wysłany: 2025-04-14, 20:54
|
|
|
Bzdura i jakieś zupełnie niedzisiejsze podejście. Najlepiej zmień lekarkę na kogoś poważniej traktującego pacjenta. Np. Helenę Zakliczyńską mogę polecić. Przynosisz opinię psychologa i psychiatry, gadasz przekonująco i z sensem i na drugiej telewizycie dostajesz receptę na hormony. |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
portfolio.drakonica.pl
drakonica.pl |
|
|
|
 |
Laura
użytkownik
Kim jesteś: ts
|
Wysłany: 2025-04-14, 23:16
|
|
|
Ooo, super! Dziękuję Ci ślicznie chyba zrobię tak, że pójdę do tej mojej i ją po prostu zapytam, czy jest taka opcja, bo jestem pewna swojej decyzji i nie chcę czekać. A jeśli nadal będzie obstawać przy swoim, to na pewno uderzę do tej, którą mi poleciłaś <3 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|