Ogłoszenie 
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum

NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie SRS?
Autor Wiadomość
Lilianna
użytkownik

Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 20
Wysłany: 2025-03-12, 05:22   Gdzie SRS?

Hejka,
Miałam robić 19 marca w Gynece SRS. Jednak po tym czego tam doświadczyłam i przejrzeniu wyników ich w necie zrezygnowałam. Czy słusznie, nigdy się nie dowiem. Teraz szukam polecanyvh miejsc za granicą, bo widzę, że w PL nie ma sensu ryzykować życia i zdrowia.Dzięki za każdą podpowiedź.

Cukierkowa
użytkownik

Kim jesteś: is
Punktów: 53
Wysłany: 2025-03-12, 10:16   

a co nie tak było?? możesz dać namiary na redit czy inne strony?

NadiaWalevska
użytkownik
IS : TrapGirlLikeMe

Punktów: 37
Wysłany: 2025-03-12, 16:07   

Trochę się zmartwiłam bo dotychczas czytałam same dobre opinie i nigdzie nie znalazłam nic negatywnego, przymierzałam się właśnie di Krakowa na srs. Wydarzyło się coś personalnego, czy znalazłaś gdzieś opinię, że komuś źle zrobili operację? Ja bym się bie zdecydowała na Jaworowskiego absolutnie. Sam fakt, że następnego dnia po operacji wypisuje do domu to moim zdaniem już nieporozumienie, ale o gynece czytałam same dobre rzeczy w tej kwestii

Lilianna
użytkownik

Punktów: 20
Wysłany: 2025-03-12, 16:57   

Masz jakieś nowe FB bo nie mogę Cię namierzyć by napisać szczegóły. Skąd są te dobre opinie?

compxp
użytkownik
Anna

Wysłany: 2025-03-12, 17:03   

Byłam z Lilianna na konsultacji do SRSa, wyszło, ze stulejka jest problemem ( musza wiedzieć, czy nie rozwinął sie jakiś nowotwór na żołędziu przed operacją ). Zabieg do zerknięcia na żołędzia miał przebiegać na nacięciu skalpelem na 1cm skóry prącia ze znieczuleniem miejscowym. Niestety ani nacięcia nie było ani znieczulenia, tylko rozciągnięcie az do naderwania skóry, żeby ocenić żołędzia. Dla mnie to jest niedopuszczalne co sie stało i nawet nie usłyszała przepraszam od urologa. W skrócie, pojechała dziewczyna na konsultacje a wróciła okaleczona do domu 2 tygodnie przed docelową operacją. Zaczęłyśmy szukać info o Gynece i jej jakości, parę negatywnych sie znalazło, ale to jak zostały wykonane tamte zabiegi nie ma nawet jak opisać słowami, bo nie przypomina to niczego. Problem polega na tym , ze sa tez opinie zadowolonych klientek , ale wynika to z tego, ze w zależności od zespołu który robił operacje były one udane albo tragiczne. Zespół zmieniał sie kilka razy na przestrzeni lat więc ciężko mówić o stabilności i powtarzalnej jakości. Sama klinika nie garnie sie do chwalenia swoimi osiągnięciami i o szczegóły trzeba ciągnąć za język co tez przy tak zaawansowanej operacji jest niedopuszczalne.

NadiaWalevska
użytkownik
IS : TrapGirlLikeMe

Punktów: 37
Wysłany: 2025-03-12, 20:03   

Hej dziewczyny. Usunęłam fb bo nie korzystałam. Dziękuję za odpowiedź. Przykro mi, że spotkało Ciebie coś takiego. Ja akurat czytałam na blogu K o bardzo udanej operacji jednej z dziewczyn, a także Magda Stęga poprawiała u nich srs po Serbii. Negatywnych opinii natomiast nie umiałam znaleźć, stąd też moje zaskoczenie. Tutaj ewidentnie zawinił uelo urolog. Ja zawsze szukam jak najbardziej obiektywnych opinii. Dzięki za opisanie co się przydarzyło. Gdyby ktoś miał jakiekolwiek doświadczenie z Gyneka to proszę opisać bo na reedit czytałam również opinię od dziewczyn, co wybrały Polskę zamiast Tajlandię czy Hiszpanię i również są zadowolone. Liliana życzę powodzenia i mam nadzieję, że znajdziesz dobrego lekarza wkrótce, w także podzielisz się doświadczeniami

Odpowiedz do tematu