Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Cześć! |
Autor |
Wiadomość |
Weronika13
użytkownik
Preferowany zaimek: ona
|
Wysłany: 2025-02-03, 14:30 Cześć!
|
|
|
Cześć wszystkim,
z tej strony Weronika. Temat transpłciowości jest dla mnie ważny ze względu na osoby mi bliskie. Z tego względu zdecydowałam się na zbadanie zjawisk związanych ze stresem mniejszościowym wśród osób transpłciowych w ramach mojej pracy magisterskiej. W sekcji dotyczących prac udostępnię do niej link. Zachęcam wszystkie chętne osoby do wypełnienia.
Dodałam do użytkowników. /Mira |
|
|
|
|
 |
WojtekM
moderator

Tożsamość płciowa: m
Preferowany zaimek: on
Punktów: 445 Posty: 2603 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2025-02-03, 16:45
|
|
|
Udostępnisz link o ile będzie spełniał wymogi tego forum. Chyba z regulaminem nie zapoznałaś się.
Cytat: | 6. Ankiety i badania naukowe
Badania do prac naukowych umieszczamy w dziale ankiety, badania, prace magisterskie.
6.1. Przed zamieszczeniem linków do swoich ankiet i/lub ogłoszeń o prowadzonych badaniach, wywiadach itp. należy podać administracji swoje dane:
- imię, nazwisko,
- tytuł pisanej pracy,
- jej promotora i uczelnię na której jest pisana.
6.2. Należy podesłać do wglądu również same ankiety celem sprawdzenia ich pod kątem ew. błędów merytorycznych, co zapobiegnie zbędnemu marnowaniu czasu tak badacza jak i użytkowników forum.
6.3. Jeśli administracja uzna, że badanie nie jest próbą oszustwa, jest poprawne oraz niesprzeczne z misją forum, badacz dostanie zgodę na opublikowanie ogłoszenia.
6.4. Wymagane informacje należy przesłać na adres: frreja(maupa jedna)poczta.fm.
6.5. Ankiety i badania opublikowane bez spełnienia powyższych wymogów będą usuwane z forum. |
|
|
 |
Mira
yunior breast developer

Tożsamość płciowa: k
Punktów: 910 Posty: 7158
|
Wysłany: 2025-02-03, 22:14
|
|
|
Witaj na forum. A co do meritum, to jest tak jak WojtekM napisał. |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę
i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
drakonica.pl |
|
|
|
 |
Weronika13
użytkownik
|
Wysłany: 2025-02-03, 22:14
|
|
|
Informacja o udostępnieniu stanowi odpowiedź na wymagania forum dotyczące sekcji przywitaj się - "(...) i czego poszukujesz na naszym forum". |
|
|
|
 |
Mira
yunior breast developer

Tożsamość płciowa: k
Punktów: 910 Posty: 7158
|
Wysłany: 2025-02-04, 21:45
|
|
|
Ok, rozumiemy |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę
i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
drakonica.pl |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|