Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Niechciana erekcja |
Autor |
Wiadomość |
compxp
użytkownik Anna
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
|
Wysłany: 2024-12-31, 16:19 Niechciana erekcja
|
|
|
Witajcie. Mam problem który trwa już tak długo , ze coraz częściej myślę o tym , żeby się już po prostu nie obudzić. Może jestem dziwna , ale codzienna erekcja ( jak w zegarku ) o godzinie 5:00 doprowadza mnie do szału i ma bardzo negatywny wpływ na psychikę , bo nic już nie ma dla mnie znaczenia , dosłownie, jedyne o czym myślę , to jak się pozbyć tego co jest na dole , ale niestety potrzebuje jegomościa do SRS , więc musze z nim jakoś wytrzymać. Terapie mogłabym zacząć , bo jestem po opinii , ale obiecałam sobie, ze najpierw usunę owłosienie ( mam WSZĘDZIE czarne długie włosy i gdyby to zjaśniało , to byłby strzał w kolano). Czy da się jakoś zahamować te poranne erekcje ? dosłownie w tygodniu może jeden dzień jest bez pobudki , a tak codziennie jak budzik staje i rozwala mi sen oraz samopoczucie. Po nowym roku mam wizytę u endokrynologa , ale obawiam się , ze nic nie będzie mi mógł przepisać , bo na samych blokerach nie mogę ciągnąć ( gdyby wchodziły w grę ). Zamieszczam wyniki badań które robiłam ostatnio , może coś ciekawego wyczytacie robiłam jeszcze DHT , ale wyniki po nowym roku będą , ale to w kontekście łysienia....
Morfologia analizator 5 diff
Krwinki białe (WBC) 6,22 G/l
Krwinki czerwone (RBC) 5,66 T/l
Hemoglobina 15,6 g/dl
Hematokryt 47,6 %
MCV 84,1 fl
MCH ↓ 27,6 pg
MCHC 32,8 g/dl
RDW-CV 12,9 %
RDW-SD 39,8 fl
Płytki krwi 236,00 G/l
MPV 11,0 fl
PDW 13,1 fl
P-LCR 33,4 %
Liczba neutrocytów 3,68 G/l
Liczba limfocytów 1,77 G/l
Liczba monocytów 0,58 G/l
Liczba eozynocytów 0,15 G/l
Liczba bazocytów 0,03 G/l
IG 0,01 x10'3/ul
(Parametr nieakredytowany)
NRBC 0,00 ×103/µl
% neutrocytów 59,1 %
% limfocytów 28,5 %
% monocytów 9,3 %
% eozynocytów 2,4 %
% bazocytów 0,5 %
% IG 0,2 %
NRBC% 0,0 %
Estradiol 81,1 pmol/l
Estradiol (jedn.tradyc.) 22,1 pg/ml
Prolaktyna 178 mU/l
Testosteron 27,30 nmol/l
FSH 4,84 U/l
LH 4,78 mIU/ml
Progesteron ↑ 0,19 ng/ml
Hormon anty-Mullerian 3,94 ng/ml
DHEAS 259,0 µg/dl |
|
|
|
 |
Cukierkowa
użytkownik
Kim jesteś: is
Punktów: 52 Posty: 442
|
Wysłany: 2025-01-24, 07:57
|
|
|
Androcur najlepiej działa na to u mnie po 2 tygodniach spokój |
|
|
|
 |
dorota745!
użytkownik
Punktów: 25 Posty: 119 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2025-01-24, 09:23
|
|
|
"Cukierkowa"]Androcur najlepiej działa na to u mnie po 2 tygodniach spokój
Potwierdzam. |
|
 |
compxp
użytkownik Anna
|
Wysłany: 2025-01-24, 13:05
|
|
|
To samo powiedział mi endokrynolog po zrobieniu wywiadu i ogólnym rozeznaniu sie w mojej osobie dowiedziałam się , ze po rozpoczęciu terapii powinny też zniknąć problemy z sercem i płytkim oddechem. Ale przed terapią musze sie pozbyć owłosienia, a dopiero w lutym pierwsze sesje, więc rozpoczęcie terapii planuje na wrzesień, jak już mało włosów zostanie do wybicia ( część mam siwych i rudych więc elektroliza mnie nie minie ). Pozostaje czekać na terapie i bloker w takim razie Ale są i pewne plusy, mam jeszcze dużo czasu na wyzerowanie organizmu i pozbycie sie tłuszczu z miejsc gdzie go nie chce, zeby na terapi nowy szedł tam gdzie trzeba. Dziekuje za odpowiedzi dziewczyny |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|