Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
FFS szczęki i brody oraz pelna Rhinoplastyka |
Autor |
Wiadomość |
Doll
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: is
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 5 Posty: 41
|
Wysłany: 2024-08-01, 21:07 FFS szczęki i brody oraz pelna Rhinoplastyka
|
|
|
Boję się bólu.
Pytanie do dziewczyn, które przeszły tego typu operacje - na jaki typ bólu i moc mam się przygotować? Jakie zalecenia po operacji etc ?
I chyba najważniejsze pytanie - co będę czuć po wybudzeniu ?
Jak ten ból wypada w porównaniu do implantów piersi pod mięsień? |
_________________ Kontaktując się ze mną na PW musisz mieć świadomość, że moja aktywność w internecie jest w pełni kontrolowana przez mojego męża. |
|
|
|
|
Cukierkowa
użytkownik
Punktów: 51 Posty: 437
|
Wysłany: 2024-08-02, 13:04
|
|
|
Z tego co dziewczyny mówią to chyba najbardziej bolesna z operacji bardziej niż Piersi czy SRS, na pewno pierwsze dni będą opioidy potrzebne |
|
|
|
|
NadiaWalevska
użytkownik IS : TrapGirlLikeMe
Kim jesteś: ts
Punktów: 37 Posty: 167 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2024-08-02, 19:02
|
|
|
Hej. Ja po ffs byłam cała spuchnięta i spałam w zimę przy otwartym oknie, dzięki czemu na drugi dzień opuchlizna mi zeszła. Przeciwbólowe dostałam normalne tabletki, aczkolwiek gdyby było bardzo źle to czopki - używałam przez 2 dni, potem odstawiłam. Nie miałam jednak robionej żuchwy, miałam czoło, nos, jabłko Adama. Ból spokojnie do przeżycia, są momenty kiedy coś bardziej zaboli, ale to ułamek sekundy, a tak poza tym to dość szybko dochodziłam do Siebie. Wydaje mi się, że nakgorsza z operacji to srs, zarazem najbardziej inwazyjna. Ffs- spodziewałam się, że będzie bardziej hardcorowo, a po 3 dniach jadłam już stałe posiłki. Bardzo szybko postawiły mnie na nogi nutri drinki z apteki. Tobie akurat doktor może zalecić picie przez słomkę w pierwszym tygodniu no bo jednak będzie szczęka robiona. W ogóle 10.000 dolarów za żuchwę i nos to dobra cena jest. |
|
|
Doll
użytkownik
|
Wysłany: 2024-08-03, 06:21
|
|
|
NadiaWalevska napisał/a: | W ogóle 10.000 dolarów za żuchwę i nos to dobra cena jest. |
Bo zgodziłam się na publikację zdjęć przed i po, marketing pochwalny na wielu stronach WWW i klinika chce otworzyć się na operacje twarzy u transek.
Gdyby nie to, to zapłaciłabym 20 000 usd i to bez facelifta (czyli drożej niż u Chetta). Także jak już ogarną temat, to coś czuję że promocja się skonczy i bez 20k $ się nie obejdzie. |
_________________ Kontaktując się ze mną na PW musisz mieć świadomość, że moja aktywność w internecie jest w pełni kontrolowana przez mojego męża. |
|
|
|
|
NadiaWalevska
|
Wysłany: 2024-08-03, 09:02
|
|
|
Ma to sens. Za taką zniżkę to myślę, że warto. Bardzo dużo zeszli z ceny. Ja miałam teraz propozycję zniżki na przedłużenie włosów keratyną, bo zawsze marzyłam o długich włosach, ale zdjęcia z twarzą na stronę internetową salonu, Facebooka, instagrama. Nie zgodziłam się, uznałam, że zapłacę 2500 zł, ale nikt mnie nie rozpozna xd. Za 10 tys dolków i za granicą to bym się zgodziła;) |
|
|
NadiaWalevska
|
Wysłany: 2024-08-03, 10:10
|
|
|
Cukierkowa, a Ty jesteś w stanie opisać swoje wrażenia i odczucia po srs? Próg bólu, jak długo się goi, które dni najgorsze, twoje osoboste rady itp. bo już za moment mam piersi, a na przyszły rok planuję srs, jednak po prostu boję się jak to będzie |
|
|
Doll
użytkownik
|
Wysłany: 2024-08-03, 19:27
|
|
|
NadiaWalevska napisał/a: | Hej. Ja po ffs byłam cała spuchnięta i spałam w zimę przy otwartym oknie, dzięki czemu na drugi dzień opuchlizna mi zeszła. Przeciwbólowe dostałam normalne tabletki, aczkolwiek gdyby było bardzo źle to czopki - używałam przez 2 dni, potem odstawiłam. Nie miałam jednak robionej żuchwy, miałam czoło, nos, jabłko Adama. Ból spokojnie do przeżycia, są momenty kiedy coś bardziej zaboli, ale to ułamek sekundy, a tak poza tym to dość szybko dochodziłam do Siebie. Wydaje mi się, że nakgorsza z operacji to srs, zarazem najbardziej inwazyjna. Ffs- spodziewałam się, że będzie bardziej hardcorowo, a po 3 dniach jadłam już stałe posiłki. Bardzo szybko postawiły mnie na nogi nutri drinki z apteki. Tobie akurat doktor może zalecić picie przez słomkę w pierwszym tygodniu no bo jednak będzie szczęka robiona. W ogóle 10.000 dolarów za żuchwę i nos to dobra cena jest. |
Dzięki za rady.
W kwaterze będę mieć klimatyzacje dosłownie nad moją głową, więc większego farta związanego z chłodzeniem twarzy po FFS nie mogłam dostać |
|
|
|
|
NadiaWalevska
|
Wysłany: 2024-08-04, 13:06
|
|
|
No to idealnie. Kup już w PL nutridrinki i zabierz ze Sobą. Ja byłam zaskoczona jak bardzo można się tym najeść, pijąc jakkolwiek to brzmi . Klima chłodna na twarz i na pewno będzie dobrze. Ja za niecałe trzy tygodnie mam augmentację biustu - zmieniłam z 405 na 425 ml. Mam nadzieję, że będą okej |
|
|
Doll
użytkownik
|
Wysłany: 2024-08-04, 17:09
|
|
|
A jak z faceliftem zakładając że spiluja mi tego dużo?
Czy 30 r.ż. i zakładając full pielęgnacji zaraz po zdjęciu bandazy zmniejsza ryzyko jego wykonania po opce? |
|
|
|
|
NadiaWalevska
|
Wysłany: 2024-08-04, 20:27
|
|
|
Nie mam pojęcia jak z faceliftem i czy dozwolony od razu po operacji, spytaj chirurga, powinien odpowiednio doradzić. Może najpierw trzeba będzie się wygoić, a może żadnych przeciwwskazań. Ja nie robiłam lifta, uznałam, że może po 50tce. Póki co stymulatory tkankowe 2 x Karisma, 2 x nithia. Spłaciły mi blizny, twarz zrobiła się jakby lekko wypełniona przez nadprodukcję kolagenu, ładnie zarysowane policzki. Dodatkowo robię raz w tygodniu masaż twarzy kobido, w także kupilam książkę+ bańki chińskie i również raz w tygodniu masaż bańkami z zasysaniem mięśni twarzy. Podobno wyglądam znacznie młodziej niż na swój wiek i są to metody rla osób, które chcą uniknąć wypełniaczy i skalpela. Przypuszczam jednak, że gdy się posypię to lifta i tak zrobię kiedyś;) . Aktualnie postawiłam na medycynę estetyczną ale w formie naturalnej |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|