Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Pytania związane z SRS |
Autor |
Wiadomość |
Doll
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: is
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 5 Posty: 41
|
Wysłany: 2024-02-28, 20:57 Pytania związane z SRS
|
|
|
No dobra - czeka mnie SRS, więc wypadałoby się przygotować odpowiednio na to, co mnie czeka.
W związku z tym mam pytanie do dziewczyn po:
1. Jak wygląda sprawa z sikaniem i higieną tych miejsc zaraz po zdjęciu cewnika ? Wiadomo, że tam na dole będzie jedna wielka rana i opuchlizna. Przedsmak tego miałam już po orchi (gdzie też byłam obrzezana) i pamiętam do dziś, jaka była to katorga a mówimy tutaj o bardziej zaawansowanym zabiegu.
2. Jak z pierwszymi dilacjami ? Przecież to będzie ból. Będę mieć robioną technikę z otrzewnej, więc dilacje nie powinny stanowić problemu potem, ale co w pierwszych tygodniach po zabiegu ?
3. No i owłosienie - jestem obrzezana i po orchidektomii. Opinie o depilacjach są różne - jedni mówią o elektrolizie, inni mówią że 2 lasery wystarczą bo chirurg i tak tam będzie ciachać skórę. SRS mam w grudniu
Moim operatorem ma być dr. Jesus Lago z Madrytu |
|
|
|
|
Mira
ateistyczna bogini
Punktów: 907 Posty: 7127
|
Wysłany: 2024-02-28, 23:00
|
|
|
Doll napisał/a: | Przedsmak tego miałam już po orchi (gdzie też byłam obrzezana) |
Nie moja sprawa, więc oczywiście nie musisz odpowiadać, ale po ch...? Zrobili ci to w dzieciństwie? Zrobili ci to razem z orchidektomią? Ale po co? Czy może to jakiś element gier BDSM? |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę
i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
drakonica.pl |
|
|
|
|
Doll
użytkownik
Kim jesteś: is
Punktów: 5 Posty: 41
|
Wysłany: 2024-02-29, 19:12
|
|
|
Freja napisał/a: | Doll napisał/a: | Przedsmak tego miałam już po orchi (gdzie też byłam obrzezana) |
Nie moja sprawa, więc oczywiście nie musisz odpowiadać, ale po ch...? Zrobili ci to w dzieciństwie? Zrobili ci to razem z orchidektomią? Ale po co? Czy może to jakiś element gier BDSM? |
Nacisk chirurga, który robił orchidektomię u mnie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|