Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Scenariusz |
Autor |
Wiadomość |
gama
użytkownik gama
Tożsamość płciowa: x
Kim jesteś: ?
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 7 Posty: 136 Skąd: Toronto
|
Wysłany: 2023-01-11, 21:21 Scenariusz
|
|
|
Czy można pisać po angielsku na forum? Czy jest to jakoś zabronione / nie teges?
No bo mam scenariusz do mojego komiksu i w sumie nie wiem jak bardzo do kieszeni on jest... dodatkowo nie malowałam/rysowałam chyba od czasów kiedy mieszkałam sama ze sobą i mogłam być sobą... no jakieś 10 lat więc zanim narysuję cokolwiek to chyba zestarzeje się pierw... więc no i tak szału nie ma ale może ktoś coś podpowie... pisałam to w atakach "depresji i pragnienia ucieczki" [teraz to raczej dysforią można określić ] więc raczej do pozytywnych wrażeń nie można zaliczyć dlatego też nie wiem czy na forum o takich nie najmilszych rzeczach "warto" pisać |
|
|
Coffecat
użytkownik
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Punktów: 49 Posty: 224
|
Wysłany: 2023-01-11, 22:25
|
|
|
Zapewne wolno ale sa tu pterodaktyle transu ktorych komuna usilowala uczyc - i to bez powodzenia - rosyjskiego. Wiec z litosci moze umiesc tez tlumaczenie na polski. |
|
|
|
|
Mira
ateistyczna bogini
Tożsamość płciowa: k
Punktów: 907 Posty: 7127
|
Wysłany: 2023-01-11, 23:07
|
|
|
Zasadniczo punkt 9.6 regulaminu forum mówi, że:
"Obowiązującym językiem forum jest język polski w jego odmianie literackiej".
Ale nie widzę problemu, żeby to wrzucić do działu "nasza twórczość artystyczna". Były tam już kiedyś np. wiersze po angielsku.
A prerodaktyle robią tak:
Brrrrhaaaa, Wrrrrhaaaa!
p.s.
Что надо, я знаю:
Русский военный корабль, иди на хуй! |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę
i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
drakonica.pl |
|
|
|
|
gama
użytkownik gama
Tożsamość płciowa: x
Kim jesteś: ?
Punktów: 7 Posty: 136 Skąd: Toronto
|
Wysłany: 2023-01-11, 23:48
|
|
|
No to spróbuję podzielę na części i potłumaczę troszeczkę i postaram się uporządkować całość i okrasić otoczeniem które miało być rysowane
Dla mnie to jest dość specjalne przeżycie bo wiele z fragmentów które wymyśliłam w tej historii nie są wymyślone tylko no powiedzmy że oparte na faktach |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|