Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Problem z butami |
Autor |
Wiadomość |
Nax
użytkownik
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: on
|
Wysłany: 2021-06-04, 18:29 Problem z butami
|
|
|
Mam sprawę.
Gdzie mogę kupić męskie buty w rozmiarze 38/39. Męczy mnie już łażenie po dziecięcym, bo nic ciekawego, oprócz butów typowo do sportu nie mogę znaleźć. Najlepiej sklepy internetowe, jeśli można |
|
|
|
|
światełkoPEACE
użytkownik
Tożsamość płciowa: x
Kim jesteś: tg
Preferowany zaimek: dowolny
Punktów: 47 Posty: 365 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2021-06-04, 18:41
|
|
|
mogę zasugerować eobuwie, a przy okazji korzystając z tego, że jak widzę - Twoje miasto to też Poznań, to w galerii MM przy Marcinkowskiego jest na górze sklep VIVO. Ja sobie kupiłem tam damskie szpilki w rozmiarze 43, podczas gdy nigdzie ich nie mogłem znaleźć. A tam jednak były. W cenie 9 ziko.
Zatem myślę, że te 2 miejsca. |
_________________ Dość przemocy, żyjmy w pokoju <3
PEACE & LOVE
|
|
|
|
|
Leesh
użytkownik Laura
Tożsamość płciowa: k
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 108 Posty: 1019 Skąd: Belgia
|
Wysłany: 2021-06-04, 20:02
|
|
|
Kurczę. Mój facet ma właśnie rozmiar 39, ale on tam wagi nie przywiązuje i kupuje w Decathlonie, a to jest już typowo sportowy sklep ale w necie jest taki sklep: https://www.butyotmet.pl/buty-meskie-male-rozmiary i tu masz męskie w rozmiarach od 36 do 40 |
_________________ One dream, one vision
The state of perfection, a streamline direction
One day there will be a way
To the state of perfection, the only direction |
|
|
|
|
Nikita
użytkownik
Punktów: 17 Posty: 172
|
Wysłany: 2021-06-04, 23:12
|
|
|
Potwierdzam, ze eobowie najlepszym sklepem. Mozna wymierzyc stopy na specjalnej platformie i filtowac pozniej buty po tym rozmuarze. System Ci podpiwiada jaki rozmiar najlepiej wybrac. |
|
|
|
|
Mira
ateistyczna bogini
Punktów: 908 Posty: 7135
|
Wysłany: 2021-06-05, 19:52
|
|
|
Nikita napisał/a: | Potwierdzam, ze eobowie najlepszym sklepem. Mozna wymierzyc stopy na specjalnej platformie i filtowac pozniej buty po tym rozmuarze. System Ci podpiwiada jaki rozmiar najlepiej wybrac. |
Zajrzałam. Modele nawet fajne. Rozmiary nawet 42-44.
Ale - do licha - w większości modeli jakie przejrzałam oni chcą po 400-500 zł za buty robione ze skaju itp syntetyków. W takiej cenie te kilka pasków ze skóry powinno być po prostu standardem. |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę
i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
drakonica.pl |
|
|
|
|
Denver
moderator
Tożsamość płciowa: m
Preferowany zaimek: on
Punktów: 83 Posty: 550
|
Wysłany: 2021-06-06, 00:01
|
|
|
Freja, ale sztuczna skóra to wegetarianizm. A cena to też design, tam są modne buty. Choć ja upolowałem kilka par dużo taniej. Choć w kwestii nietypowych rozmiarów nie wypowiem się. |
|
|
|
|
Nikita
użytkownik
Punktów: 17 Posty: 172
|
Wysłany: 2021-06-06, 00:17
|
|
|
Freja napisał/a: | Nikita napisał/a: | Potwierdzam, ze eobowie najlepszym sklepem. Mozna wymierzyc stopy na specjalnej platformie i filtowac pozniej buty po tym rozmuarze. System Ci podpiwiada jaki rozmiar najlepiej wybrac. |
Zajrzałam. Modele nawet fajne. Rozmiary nawet 42-44.
Ale - do licha - w większości modeli jakie przejrzałam oni chcą po 400-500 zł za buty robione ze skaju itp syntetyków. W takiej cenie te kilka pasków ze skóry powinno być po prostu standardem. |
Nieprawda, ja czesto kupuje w promocjach a i regularne ceny sa spoko. Rozpietosc cenowa duza ale tamsze tez sa. |
|
|
|
|
Wild
użytkownik
Preferowany zaimek: dowolny
Punktów: 54 Posty: 1286
|
Wysłany: 2021-12-03, 12:53 Re: Problem z butami
|
|
|
Nax napisał/a: | Mam sprawę.
Gdzie mogę kupić męskie buty w rozmiarze 38/39. Męczy mnie już łażenie po dziecięcym, bo nic ciekawego, oprócz butów typowo do sportu nie mogę znaleźć. Najlepiej sklepy internetowe, jeśli można |
Sprawdzenie na damskim nie szkodzi. Jest tam mnóstwo butów, które wyglądają na unisex czy męskie tyle że są mniejsze.
Jak ktoś lubi botki, sztyblety, kowbojki to takie najszybciej kupi właśnie na damskim dziale a na nogach znajdzie te typy u mężczyzn i kobiet a po co ma męczyć się w 2 nr za dużych? Ja tak kupiłem sobie dwie pary sztybletów i wyglądam super. Przynajmniej pierwsze buty od lat, w których się nie męczę.
Sportowych dużo jest w decathlonie, męskie od 39 się zaczynają, a w damskich można nieraz znaleźć takie bardziej neutralne modele.
Otmęt (ma sklep online) również ma buty w rozmiarze 36-39 ale jakoś mimo że polskie i z tradycją, nie przypasowały, za ciężkie i sztywne. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|