Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
jacyś kretyni od Excela postanowili zamordować G. Wyborczą |
Autor |
Wiadomość |
Mira
yunior breast developer
Tożsamość płciowa: k
Preferowany zaimek: ona
Punktów: 908 Posty: 7136
|
Wysłany: 2021-06-24, 14:54 jacyś kretyni od Excela postanowili zamordować G. Wyborczą
|
|
|
Cytat: | 9 czerwca zarząd Agory zdecydował o połączeniu segmentu Prasa z pionem Gazeta.pl w jeden obszar biznesowy realizujący wspólny cel wzrostu subskrypcji cyfrowych oraz wpływów reklamowych ze wszystkich powierzchni serwisów internetowych Agory. |
Wcześniej przejawy podobnej bezmyślności można było obserwować przy okazji zajeżdżania kultowych gier, kiedy ludzie postrzegający świat tylko przez pryzmat słupków w arkuszach kalkulacyjnych, stwierdzali, że przecież w cale nie potrzeba w niej pasji i ducha (a już broń boże odrobiny szaleństwa), bo mamy przecież znaną markę, którą teraz trzeba tylko dobrze nadmuchać i się przecież znowu sprzeda.
No ale w ich przypadku można było jeszcze twierdzić, że to tylko rozrywka. Natomiast tutaj? Można marudzić na Wyborczą, ale to chyba najsensowniejsze medium polityczno-społeczne w tym kraju (no może jeszcze trochę Rzeczpospolita), to wręcz takie pismo założycielskie III RP. I teraz przychodzą tacy jacyś chciwi i niedouczeni, co potrafią dostrzegać tylko "powierzchnie reklamowe". No po prostu nóż się w kieszeni otwiera.
Z resztą ludzie komentują całą sprawę podobnie:
https://wyborcza.pl/7,162657,27235786,kulczyk-illg-zakowski-i-wielu-innych-pisza-do-zarzadu-agory.html |
_________________ Jestem Mira, kocham Majkę
i nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych
drakonica.pl |
|
|
|
|
Leesh
użytkownik Laura
Kim jesteś: ts
Punktów: 108 Posty: 1019 Skąd: Belgia
|
Wysłany: 2021-06-24, 17:45
|
|
|
Ja tam nie wiem, ale ze względu na ciekawe reportaże miałam u nich wykupioną subskrypcję. A teraz nagle nie mogę się ani zalogować, ani zresetować hasła ani nic. Normalnie czuję się okradziona z moich 15 zł |
_________________ One dream, one vision
The state of perfection, a streamline direction
One day there will be a way
To the state of perfection, the only direction |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
Tożsamość płciowa: m
Preferowany zaimek: on
Punktów: 1033 Posty: 10306
|
Wysłany: 2021-06-26, 05:03
|
|
|
Szczerze mówiąc to nie zrozumiałem o co chodzi Znaczy portal Gazeta.pl połączy się z Gazetą Wyborczą?
Szczerze? wisi mi to kalafiorem jak wszystkie gazety papierowe i elektroniczne Nie potrzebuję takich mediów |
|
|
Leesh
użytkownik Laura
|
Wysłany: 2021-07-05, 06:31
|
|
|
A mnie tam tęskno trochę do tych młodzieżowych gniotów typu Bravo. Durnowate to było, no ale ile wspomnień |
|
|
|
|
Wild
użytkownik
Preferowany zaimek: dowolny
Punktów: 54 Posty: 1286
|
Wysłany: 2021-07-05, 09:17
|
|
|
Leesh napisał/a: | A mnie tam tęskno trochę do tych młodzieżowych gniotów typu Bravo. Durnowate to było, no ale ile wspomnień |
A to dalej tego nie ma? Tylko muza już nie ta. Kiedyś to było eurodance i aż chciało się słuchać, teraz jakieś kwiczenie i efekty nakładane na wokal gratis. |
|
|
|
|
Leesh
użytkownik Laura
|
Wysłany: 2021-07-05, 17:43
|
|
|
Te czasy już nie wrócą Ale tak bez wstydu się przyznam, że kolekcja z czasów nastoletnich kurzy się na półce i to było dobre, gazeta papierowa i nikt subskrypcji nie wyłączał ani html nie zmieniał |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
Tożsamość płciowa: m
Preferowany zaimek: on
Punktów: 1033 Posty: 10306
|
Wysłany: 2021-07-14, 23:54
|
|
|
Leesh napisał/a: | A mnie tam tęskno trochę do tych młodzieżowych gniotów typu Bravo. Durnowate to było, no ale ile wspomnień |
Och, ja też sięgam po gazety czasem tylko po prostu... no nic by się nie stało gdyby zniknęły sięgałbym po coś innego po prostu |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|