Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Paker nie wysyłką |
Autor |
Wiadomość |
Sven [Usunięty]
|
Wysłany: 2019-07-22, 18:13 Paker nie wysyłką
|
|
|
Chciałbym stacjonarnie kupić paker. Ale gdzie się je kupuje? Są w sklepach erotycznych? Jak to się nazywa wg nich? Poza "proteza" nie wiem pod jakim hasłem szukać, a wyrzuca same strap-ony, tzn w erekcji. Chciałbym sprawdzić dostępność przez internet, a potem to obejrzeć zanim kupię. |
|
|
|
|
Mr. X
użytkownik
Punktów: 87 Posty: 495
|
Wysłany: 2019-07-22, 19:50
|
|
|
Cóż pomijając Mr. Limpego to chyba nie da się kupić nic innego (nie stojącego) bez wysyłki. Za to Mr. Limpy da się kupić w dobrym sex-shopie jako...w sumie nie wiem co. Po prostu taki śmieszny erotyczny gadżet |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
Tożsamość płciowa: m
Preferowany zaimek: on
Punktów: 1033 Posty: 10306
|
Wysłany: 2019-07-22, 19:56
|
|
|
Mr. Limpy (tak się na Allegro nazywał i w sklepach internetowych). Albo nazywają to jeszcze jakoś w stylu:: "sztuczny penis na wieczory panieńskie" (nie wiem, może jeszcze "gumowy penis"? faktycznie ciężko to nazwać ). |
|
|
Sven [Usunięty]
|
Wysłany: 2019-07-22, 23:54
|
|
|
“Penis” to na stronie takiego sklepu bardzo szerokie pojęcie, jak się przekonałem. Pod tym hasłem są różniaste dilda
Okej. Czyli nic poza tym raczej nie ma. Limpy jest przynajmniej atrakcyjny cenowo, nawet jeżeli nie świetny. Na początek może starczy. |
|
|
|
|
Sven [Usunięty]
|
Wysłany: 2019-09-20, 03:45
|
|
|
Ok. Byłem. Macałem. Mr Limpy jest beznadziejny i alergizuje. Lepi się. Tzn zależy jak intensywnie by ktoś tego używał. Uważam, że to jest na jednorazowy crossdressing do użycia na na ciasne majtki, pod bokserki, a nie jako proteza. Było też co innego z „paker” w nazwie, co było sensowne, ale droższe i był tylko murzyński kolor, można zamówić z odbiorem w sklepie. |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
|
Wysłany: 2019-09-20, 08:41
|
|
|
Sven, Mr Limpy trzeba obsypywać talkiem - po każdym użyciu i umyciu. Wtedy się nie lepi. |
|
|
Sven [Usunięty]
|
Wysłany: 2019-09-20, 11:31
|
|
|
Ale mimo to uczula i śmierdzi |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
|
Wysłany: 2019-09-22, 01:32
|
|
|
Ja takich problemów nie miałem
Co nie zmienia faktu, że to bardzo podstawowy, prymitywny "sprzęt" |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|