Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Jak zamienić GoGirl w paker z wbudowanym STP? |
Autor |
Wiadomość |
Pihoihoi
użytkownik
Tożsamość płciowa: nb
Kim jesteś: tg
Preferowany zaimek: dowolny
Punktów: 1 Posty: 16
|
Wysłany: 2019-05-26, 00:09 Jak zamienić GoGirl w paker z wbudowanym STP?
|
|
|
Pytanie jak w tytule. Posiadam STP GoGirl, jest z mięciutkiego silikonu medycznego i można to łatwo spłaszczyć by nie odstawało przez spodnie czy zmieściło się w kieszeni. Po sprawdzeniu okazało się, że jak najbardziej można w tym sikać nie ściągając nawet spodni, wystarczył rozpięty rozporek i bokserki z odpowiednią przerwą. Chcę to przerobić na paker by móc swobodnie korzystać z toalet czy różnych imprez - kolorem czy formą nie wzbudzi podejrzeń, bo końcówkę łatwo schować i ma cielistoróżową barwę, poza tym w męskich kiblach nikt nie zanadto nie gapi (w przeciwieństwie do damskich z takiego nigdy nie też nie wyproszono). Macie jakieś pomysły jak własnoręcznie zrobić taki paker z opcją zwijania/rozwijania w nim gogirl? W grę wchodzą tylko bokserki, co nieco można tam schować lub zaczepić do paska z gumą, a innych gaci nie noszę (zwłaszcza w lecie, to katorga ).
I jaki materiał dostępny powszechnie pod względem fizyki przypomina tkankę penisa? Jak dla mnie to ona jest w dotyku dość unikatowa i nie umiem na szybko wymyślić z czego zrobić "imitację" żeby nie sterczała jak nieustająca erekcja.
Uprzedzając pytanie dlaczego nie sam gg w jakiejś sakiewce - bo kształtem absolutnie nie wygląda jak górka pod majtkami, a by inaczej go użyć trzeba wsadzić pod spodnie i potem wyciągnąć. |
|
|
|
|
andrzej
użytkownik
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: ts
Preferowany zaimek: on
Punktów: 56 Posty: 159 Skąd: W-wa
|
Wysłany: 2019-05-26, 17:26
|
|
|
Kombinowałem i nie wykombinowałem, bo silikon jest niby miękki ale niewystarczająco, przez co okropnie niepraktyczny do noszenia na stałe w gaciach. Wrzyna się. Możesz kupić na allegro są tanie i całkiem spoko mr limpy czy jakoś tak i spróbować go wyrzeźbić w środku. Mi to nie wyszło, w końcu zrezygnowałem i kupiłem porządnego pakera stp... |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
Punktów: 1033 Posty: 10306
|
Wysłany: 2019-05-27, 03:38
|
|
|
No właśnie mnie się wydaje, że prościej byłoby z takiego Mr Limpy zrobić takiego do sikania niż kombinować z robieniem pakera z GoGirl... |
|
|
Pihoihoi
użytkownik
Tożsamość płciowa: nb
Kim jesteś: tg
Preferowany zaimek: dowolny
Punktów: 1 Posty: 16
|
Wysłany: 2019-05-29, 20:14
|
|
|
Nawet nie chodzi o paker superrealistyczny a o cokolwiek co zrobi taką górkę (jak się na polski tłumaczy "bulge"?) i pozwoli mi przechowywać GG w gaciach. Trochę głupio jak nie możesz się wysikać bo musisz najpierw wyciągnąć z kieszeni czy plecaka swojego penisa |
|
|
|
|
andrzej
użytkownik
Kim jesteś: ts
Punktów: 56 Posty: 159 Skąd: W-wa
|
Wysłany: 2019-06-02, 01:32
|
|
|
Pihoihoi napisał/a: | Nawet nie chodzi o paker superrealistyczny a o cokolwiek co zrobi taką górkę (jak się na polski tłumaczy "bulge"?) i pozwoli mi przechowywać GG w gaciach. Trochę głupio jak nie możesz się wysikać bo musisz najpierw wyciągnąć z kieszeni czy plecaka swojego penisa |
To sobie kup gacie z "kieszonką" do wyciągania ptaszka i tam wsadź. Robiłem tak jakiś czas, trzyma się idealnie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|