Ogłoszenie |
UWAGA: strona
wolne-forum-transowe.pl
NIE ma nic wspólnego z niniejszym forum
NIE należy podawać tam swoich danych logowania ze strony:
transpomoc.pl |
Transgender Transgressions |
Autor |
Wiadomość |
Nickbread
użytkownik Gremlin z Podziemia
Tożsamość płciowa: m
Kim jesteś: tg
Preferowany zaimek: on
Punktów: 28 Posty: 105 Skąd: Londyn
|
Wysłany: 2018-03-24, 18:40 Transgender Transgressions
|
|
|
Witam!
31 Marca, w dniu 'Trans Visibility', będzie dostępna antologia prac stworzonych przez artystów i pisarzy transpłciowych i interpłciowych. Tematyką jest sztuka bardziej mroczna, tzn. 'dark art', i wszystkie prace są w temacie transpłciowości, interpłciowości, dysforii i tranzycji.
Miałem okazję być częścią tej antologii, więc znajdzie się tam też moja własna praca
Od razu mogę powiedzieć, że prace bardzo się między sobą różnią, każdy ma swój styl i swoje metody. Wszystkie są bardzo fajne i mają głębszy przekaz.
Wszystkie fundusze zebrane z zakupów tej antologii zostaną przekazane na Trans Lifeline - Amerykańskiej lini kryzysowej dla osób Trans. Jest to antologia elektroniczna. Jest ona po angielsku, ale pomimo tego jest w niej więcej prac wizualnych, więc nawet jeśli ktoś nie rozumie na tyle angielskiego by przeczytać całą stronę prozy, to i tak znajdzie coś dla siebie
Bardzo fajny projekt do poparcia, więc jeśli jesteście zainteresowani to podaję link, i oczywiście zachęcam do postowania go na różnych platformach, i do zachęcania innych do zakupu
https://gumroad.com/l/ttzine
[/list] |
|
|
kicur
moderator GeekofJurisprudence
Kim jesteś: ts
Punktów: 478 Posty: 3629 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2018-03-24, 21:40
|
|
|
Bardzo fajna inicjatywa ale zważywszy na cel, może to bardziej watek do działu "Chcę działać spolecznie"? |
_________________ Każdy królem może być,
Każdy własnym królem jest.
|
|
|
|
|
DeadSally [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-03-24, 22:01
|
|
|
Nickbread, e, no wiesz. niektórzy nie mogo oglądać i kupywać bo straco stilt |
|
|
|
|
wendigo
użytkownik TRU ts ;)
Punktów: 1033 Posty: 10306
|
Wysłany: 2018-03-24, 22:07
|
|
|
DeadSally, o, wracasz do formy, dawno nie dostałaś ode mnie "popieram", to masz teraz |
|
|
DeadSally [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-03-24, 22:10
|
|
|
wendigo, no co? zobacz jaki nickbread jest nieludzki. nawet pewnie nie pomyślał o cisstiltach. myślisz że nie chciałyby oglądnąć? ale nie mogą... |
|
|
|
|
Nickbread
użytkownik Gremlin z Podziemia
Kim jesteś: tg
Punktów: 28 Posty: 105 Skąd: Londyn
|
Wysłany: 2018-03-24, 23:58
|
|
|
kicur, hmm możliwe w sumie. Zostawiam decyzję adminom |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|